testimonial victor caraculacu - burse jti

Victor Caraculacu

Mulțumesc încă o dată întregii echipe JTI pentru această experiență unică – Bursele JTI pentru jurnaliști. Pentru mine acest program a fost o șansă spre dezvoltare profesională și cunoaștere aprofundată a activității instituțiilor fundamentale, atât din țară dar și a celor europene.
Am fost uimit de câte lucruri noi poți afla într-un răstimp relativ scurt, cu ajutorul unei echipe unice de lectori extrem de bine specializați. Cred că întreaga tematică și discuțiile libere sunt necesare oricărui jurnalist care se implică în problemele europene și chiar își dorește să înțeleagă mecanismul decizional complex de la Bruxelles.
În plus vizita și oficialii pe care i-am cunoscut la sediul instituțiilor europene și NATO oferă o perspectivă unică de înțelegere, pe care o recomand oricărui jurnalist interesat de evoluțiile internaționale.
Nu în ultimul rând felicit echipa JTI pentru organizarea impecabilă a Programului și pentru selecția extrem de inspirată a celor care ne-au fost mentori atât în țară cât și la Bruxelles.

Add a Comment

You must be logged in to post a comment